Trebuia să mă văd cu Marius undeva prin oraș, la o cafea. În ultimul moment, m-a anunțat că dacă tot vorbim despre cum e să fii tată, el trebuie să fie tată și să meargă s-o ia pe Katia de la școală. Așa că am sfârșit bând o cafea la ei acasă, unde am putut să stăm de vorbă pe îndelete, astfel încât discuția o voi publica în două părți, azi și mâine. Vă invit să-l descoperim împreună pe Marius Florea Vizante, tatăl:Actorul Marius Florea Vizante face comedia să pară lucrul cel mai firesc din lume, tratând-o ca pe cel mai serios obiect de studiu. Cel mai recent rol al lui Vizante este în spectacolul „Fantoma, dragostea mea”, prezentat în avanpremieră, între 3 şi 6 septembrie, la Teatrul Metropolis.

"Hai că o lămuresc repede cam cum a fost când am înregistrat cu Vizante. Pentru că este de ajuns să vă spun că la un moment dat producătoarea Codruţa a strigat „STOOOOOOOOP! Sunteţi la o emisune, ce e cu voi?!” =)) Căci io cu musiu Vizante o luasem pe arătură, ne enervasem pe un subiect comun şi uitasem că suntem cu camera pe noi, băgam de alea cu bip, măcel, ce să mai..."

 

-Cum arata o zi obisnuita din viata dvs.?

   Norocul meu este ca nu prea sunt zile sa semene intre ele…ced ca de asta m-am facut artist – sa evit rutina! Nu as putea sa am un program normat pe o perioada indelungata, ma plictisec repede - iata o calitate si totodata, un defect, de-ale mele.

 

- Cum va reincarcati bateriile dupa spectacol sau dupa o zi plina?

   Poate parea un raspuns banal dar sa ma joc cu fetita mea e cea mai buna cale.

 Uneori  stau la “un pahar de vorba” cu colegii sau invitatii care au fost la spectacol. Oricum un lucru e cert : caut companie - nu sunt genul care se inchide

Design by: alexmitroi@gmail.com