Program spectacole:

Joi             06.10 - "Spiritul de familie"           - Teatrul de Comedie
Sâmbătă   08.10 - "Comedii cu Gorobete"     - Teatrelli
Duminică  09.10 - "O scrisoare pierdută"       - Teatrul L.S. Bulandra, turneu la Vaslui
Luni          28.10 - "Filarmonica de comedie" - Teatrelli
Duminică  30.10 - "O scrisoare pierdută"       - Teatrul de Comedie
Luni          31.10 - "Comedii cu Gorobete"     - Teatrelli
Sâmbătă   05.11 - "Spiritul de familie"            - Teatrul de ComedieÎn curând...

          
Vă invit să ne fiți alături la realizarea spectacolului de binefacere: 

"O furnică duce-n spate..."

spectacol de muzică și umor cu: Dan Teodorescu-Taxi, Radu Gabriel, Gheorghe Ifrim, Marius Florea Vizante, Leonid Doni și Mihai Munteniță.

Spectacolul va avea loc la Teatrul de Comedie, sala Radu Beligan.

http://www.comedie.ro/  

 Sumele colectate se vor îndrepta în totalitate către copii cu diabet ajutați de „Asociația Sprijin Pentru Diabet” http://www.sprijinpentrudiabet.ro/  și care, astăzi, sunt într-un impas.


 

Pe scurt:

 

- „Asociația Sprijin Pentru Diabet” are nevoie de ajutor și știu că mă adresez celor care pot și vor să ajute susținerea unui proiect în folosul copiilor cu diabet

 

- din nefericire copiii fac doar diabet de tip 1 (adică insulinodependent) ceea ce înseamnă asistență permanentă 24/7 plus un cortegiu nesfârșit de griji și probleme.

 

- anul trecut, cu ajutorul unor parteneri generoși am reușit să dotăm 20 de copii cu aparate de ultima generație (Dexcom, Platinum G4 și Insulin Pump „Omnipod” - corelate cu un sistem de

telemedicină) care asigură monitorizarea continuă a glicemiei și reglarea nivelului acesteia mult mai ușor decât prin mijloacele clasice. Practic, am dat o nouă viață acestor copii și părinților lor.

 

- din luna iunie a acestui an, proiectul de finanțare s-a încheiat, iar copii și părinții au rămas, cum se spune, „pe cont propriu”. Costul consumabilelor este de aproximativ 6-7000 de euro/an/copil.

 

- marea majoritate a părinților nu dispun de acești bani. Mulți dintre ei au renunțat deja la aceste aparate, iar alții o vor face în viitorul apropiat, ceea ce înseamnă că se vor întoarce la peste cinci mii de înțepături pe an, la glicemii fluctuante, la internări repetate, la condiții spitalicești precare șamd.

 

Oricare copil contează!  Prin urmare, orice ajutor e important - orice sumă donată contează!

Haideți să redăm copilăria copiilor cu diabet!

Haideți să-i ajutăm să crească la fel ca toți ceilalți!

 

Noi, Dan Teodorescu -Taxi, Radu Gabriel, Gheorghe Ifrim, Marius Florea Vizante, Leonid Doni și Mihai Munteniță ne punem numele și imaginea la dispoziția celor care se vor implica în acest proiect.

 

Vă mulțumesc tare și sper să ne puteți ajuta ca să ajutăm la rândul nostru.


Cu drag,
                       Vizante